dnes je 19.4.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Ukázková hodina - Základní škola - Chemie - Laboratorní práce - výroba sýru

10.5.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2.1.62
Ukázková hodina – Základní škola – Chemie – Laboratorní práce – výroba sýru

Mgr. Kateřina Průšová

Předmět: chemie

Ročník: 9.

Počet žáků: 25

Doba: 45 minut

Anotace: Laboratorní práce k tématu Biochemie – cukry, tuky, bílkoviny s použitím bezpečných látek běžně dostupných v domácnosti

Klíčová slova: laboratorní práce, cukry, tuky, bílkoviny, výroba sýru

Klíčové kompetence: kompetence k učení, kompetence k řešení problémů, kompetence komunikativní, kompetence sociální a personální, kompetence pracovní

Kompetence k učení

  • vybírá a využívá pro efektivní učení vhodné způsoby, metody a strategie, plánuje, organizuje a řídí vlastní učení, projevuje ochotu věnovat

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Učíme.cz.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k aktuálnosti:
Vztahuje se k druhu školy:
Nahrávám...
Nahrávám...